Tilbud!

DSC_0915 (1024x813)

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i!

Tilbud på Multivib Duo frem til jul:

40% avslag!

Normal pris NOK 12500,-

Nå NOK 7500,-

For bestilling, ta kontakt på mail post@multivib.com eller Toril på telefon 930 43 041

Multivib Duo
Mål: 35 x 14 cm. En myk pute med bomulls-trekk og 2 høyttalere, laget for hjemmebruk. Finns også i skai. Flere farger. Den er god bak ryggen i en stol eller plassert etter behov. Forsterker og 4 behandlings-program på app følger med. Nettbrett eller smart-telefon kobles til forsterkeren.DSC_0919

 

Multivib Duo egner seg godt til bruk i private hjem.
Du kan leie eller kjøpe utstyr.

Multivib konseptet har vist seg å kunne lindre ulike hverdags-plager som vond nakke, stive skuldre, menstruasjonssmerter, klimakteriebesvær, lungeproblem, fordøyelsesplager og vond rygg. Lavfrekvente lydbølger som sprer seg i kroppen gir en god og avslappende følelse, samtidig som vibrasjonene kan løse opp stramme muskler, stimulere blodsirkulasjonen, lindre smerter mm. Det er forskjellige lyd-programmer til forskjellige plager.

Multivib konseptet kan enkelt brukes hjemme. En del privatpersoner kjøper egen madrass. Vi har også utviklet puter som egner seg meget godt til hjemmebruk. Multivib konseptet er enkelt å bruke. Lyd-programmene har forskjellige fargekoder og en enkel bruksanvisning. Det er også telefon-support.