Hjerneslag

Gunn Nilsen
 Slag 2004
 Polymyalgi Reumatica
 Perniøs Anemi

 

Startet 16/3-11: Den første behandlingen ble en påminnelse om at venstre side var «borte». Følte vibrasjonene kun i høyre del av kroppen, selv om hun trodde hun hadde trent seg opp.

Etter 6 behandlinger, 4/4-11: Kan kjenne begge sider av hodebunnen når hun vasker håret. I løpet av de 6 første behandlingene har det vært mer urin og avføring (annen konsistens). Hun har mindre vann i kroppen, er mindre sliten og kjenner mer kontakt med sin venstre kropps-halvdel.  Har gått 1 times tur i skogen uten at foten svikter. Stemmen forandres.

Etter 16 behandlinger, 9/5-11: Bedre balanse, kan stå på en fot og har stått i gardintrapp og vasket vinduer. Mindre vann i kroppen. Kroppen føles mere hel. Hun føler at hun blir mindre kontrollerende, dvs at automatiske funksjoner fungerer bedre.

Etter 22 behandlinger, 17/6-11: Kan kjøre trillebår igjen. Slipper å tenke på å holde balansen lenger. Tærne har blitt mer avslappet/lengre

Etter 26 behandlinger, 26/7-11: Føler seg mere balansert og takler problemer bedre enn før.

Etter 37 behandlinger, 12/10-11: Har gått tur i marka uten smerter. Ca 5 km.

Etter 45 behandlinger, 7/12-11: Behandlingen motvirker bivirkningene av prednisolon (vann i kroppen) Har ikke lenger mekanisk tankegang, er mer impulsiv. Merker at flere muskler vekkes til live. Har «støvler» og «hansker» som prikker under behandlingen.

Etter 50 behandlinger, 17/1-11: Intens prikking i ben og armer.

Kommentarer fra Gunn etter 50 behandlinger i løpet av 10 mnd:

Behandlingen reduserer bivirkningene av medisiner: Mindre slimproduksjon (bivirkning av blodfortynnende medisin) og har gått ned ca 15 kg i vekt pga mindre vann i kroppen (bivirkning av prednisilon).
Har fått tilbake følelse i hud og kroppsdeler, sitter noe igjen i bena ennå.  Prikker i hud og muskler på halsen.
Har gått tur hver dag ca 1-1,5 t siden før behandlingen startet. Tidligere gikk det ca 1 time før smertene ga seg. Nå tar det 15 min. Tror polymyalgien brenner ut raskere.
Er i bedre psykisk balanse og har fått mer initiativ til å ta vare på meg selv.  Mindre emosjonell pga tapte ferdigheter. Har fått bedre mestring. Føler at hodet er mere på plass og er ikke lenger så kontrollerende. Mer spontan og mindre kontrollerende.
Det mest unike med denne behandlingen har vært balanseringen av hode og følelser.

Jeg trenger denne stimuleringen.